Kom naar de 
open avond

Donderdag 14 februari
van 16.30 uur tot 20.30 uur

Welkom bij Gilde Creatie & Design College

Over smaak valt soms best te twisten! Jij houdt van mooie dingen en maakt ze het liefst zelf. Bij het Gilde Creatie & Design College leer jij hoe je jouw gedachtenspinsels werkelijkheid maakt. Lekker je handen uit de mouwen steken en de meest fantastische dingen creëren. Van spectaculaire online designs en perfect geschilderde kozijnen tot de mooiste meubels en stijlvolle interieurs: bij ons leer je het maken!

Onze locaties

Het Gilde Creatie & Design College heeft scholen in Roermond en Venlo. Twee superleuke locaties, al zeggen we het zelf. Nieuwsgierig wat deze topplaatsen jou als student te bieden hebben?

Kom meelopen

Wil jij erachter komen of dit jouw school is? Kom meelopen!

Kies jouw studie

Jouw vrienden omschrijven jou als creatief en secuur tegelijkertijd. Jij zit boordevol ideeën en wil ze maar wat graag uitvoeren. Hoe? Dat leer je bij het Gilde Creatie & Design College. Of je nou het liefste met een houtschaaf, kwast of computer werkt: wij hebben een opleiding die bij jou past. Kies je voor een opleiding tot schilder, gezelschilder, machinaal houtbewerker, meubelmaker, mediavormgever of interieurbouwer?

Online studiekeuzetest?

Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Of heb je wel een idee, maar zoek je nét even die bevestiging? Doe dan de online Studiekeuzetest op onze website.

Speeddate met een loopbaanadviseur

Dat lijkt vreemd maar dat is het niet. In een kwartiertje word je al een heel eind op weg geholpen bij het maken van een belangrijke keuze. Je vervolgopleiding!

Meld je hier aan voor een speeddate met een van onze loopbaanadviseurs.

Topopleiding

Elk jaar beoordeelt de Keuzegids mbo alle opleidingen in het land. De beste krijgen een kwaliteitszegel en mogen zich Top-opleiding noemen. We zijn super trots dat onze schildersopleidingen dit zegel al meerdere jaren achter elkaar mogen dragen.

Kies verstandig? Gebruik de studiekeuze checklist